HomeInformatieContact
Voorstellen
Particulier
Zakelijk
Impressie
Leveranciers
           

Particulier...

Uw woning
Als schilder en eigen huis bezitter weet ik als geen ander dat de aankoop en / of verbouwing van uw woning iets is waar u trots op bent en dat wilt u graag laten zien. Het schilderwerk speelt hierin een grote rol en daar bent u zich gelukkig van bewust.
Binnenschilderwerk
Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel naar uw wensen is ingericht, waarbij kleur een belangrijk onderdeel is. Deze keuze hoeft u niet alleen te maken, ik adviseer u graag.
Buitenschilderwerk
Niet minder belangrijk is de buitenzijde van uw woning, gegarandeerd geven goed onderhouden buitengevels een meerwaarde van uw kostbare bezit.

Wist u dat, het houtwerk aan de binnenzijde van de buitengevels ook goed geschilderd moet zijn om garantie op het buitenschilderwerk te kunnen geven, dus mijn tip is onderhoud regelmatig uw buitengevels of laat dit door een schilderbedrijf doen

Beide kanten zitten perfect in de verf waardoor de duurzaamheid van het houtwerk gegarandeerd is, natuurlijk moet ook de beglazingskit in goede staat verkeren.

Natuurlijk zit dat standaard in mijn werkzaamheden